Profiel

Plaats reactie
Syll
Admin
Berichten: 134
Lid geworden op: di jan 24, 2006 3:40 pm

Profiel

Bericht door Syll » ma feb 27, 2006 12:06 pm

Vul dit lijstje a.u.b. even in voor je personage:

<banner>
Naam:
Geboortedatum:
Bloedsoort:
Vroegere afdeling op Zweinstein:
Uiterlijk:
Karakter:
Familie van (eventueel):
Bevriend met:
Heeft hekel aan:
Geschiedenis:
Laatst gewijzigd door Syll op ma feb 27, 2006 12:29 pm, 1 keer totaal gewijzigd.

Nathan
Berichten: 26
Lid geworden op: zo jan 29, 2006 10:54 am

Bericht door Nathan » ma feb 27, 2006 12:27 pm

Oeh.. Ik heb m'n profiel al zo vaak gewijzigd, laat ik maar zeggen dat dit de definitieve is:

Afbeelding

Naam: Dizn Ravogn
Geboortedatum: 28 Juli 1982
Bloedsoort: Mudblood
Vroegere afdeling op Zweinstein: Ravenklauw
Uiterlijk: Hij is een erg magere jongen waardoor hij er nogal slungelig uitziet. Hij heeft bruin (niet erg gekamd) haar die net iets lager dan z'n schouders komen. Z'n ogen zijn teveneens bruin. Meestal draagt hij nogal lange gewaden die soms zo lang zijn dat ze op de grond blijven slepen. Z'n kledij gaat meestal naar de donkere kant uit. Onder z'n gewaden draagt hij nogal losse kledij. T-shirts.. Z'n toverstok zit links in z'n gewaad. Hij draagt een rechthoekig, bril. Z'n haren krullen heel lichtjes.
Karakter: Je zou het hem niet toegeven, maar ondanks z'n kledij is hij meestal heel vriendelijk. Hij is trouw aan z'n dierbaren. Soms, wanneer je hem ertoe in staat krijgt, kan hij nogal boos uit de hoek komen. Vooral wanneer het z'n dagje niet is. Hij kan soms nogal voor problemen zorgen als z'n mening niet gerespecteerd word, maar meestal is die heel doordacht waardoor dat maar zelden gebeurd. Hij is niet zo heel gevoelig, maar eens er wat op z'n lever ligt gooit hij het er liefst meteen uit.
Familie van (eventueel): Roxan Ravogn, Elmaz
Bevriend met: Roxan, Aisha, Gaia, Milosh
Heeft hekel aan: Olivier, Thorn, Ryan, DP, Will,..
Geschiedenis: Dizn z'n pa is dood gevonden. Niemand weet hoe z'n pa is gestorven, enkel Dizn... Z'n mama en broer (Elmaz) zijn weggelopen en ook z'n zus (Roxan). Roxan liet per ongeluk een briefje achter en zo heeft hij haar later terug gevonden. Hun mama blijkt dood te zijn, door Elmaz die onder Imperiovloek stond.
Laatst gewijzigd door Nathan op ma feb 27, 2006 3:42 pm, 1 keer totaal gewijzigd.

Nathan
Berichten: 26
Lid geworden op: zo jan 29, 2006 10:54 am

Bericht door Nathan » ma feb 27, 2006 12:41 pm

Afbeelding

Naam: Elmaz (Ravogn)
Geboortedatum: 26 Augustus 1980
Bloedsoort: Mudblood
Vroegere afdeling op Zweinstein: Zwadderich
Uiterlijk: Elmaz is groot en slungelig, net al z'n broer. Hij heeft lang haar, bruin die ver op z'n rug reiken en soms in een staart worden gedaan. Elmaz draagt oude gewaden en redelijk stoffige kledij. Hij draagt z'n toverstok dicht in z'n gewaad, aan de linkerkant. Elmaz heeft blauwe ogen die goed te zien zijn bij z'n haar. Hij heeft een neus waarvan het lijkt alsof ze is gebroken, er zit namelijk een rare draai in. Hij is redelijk wit.
Karakter: Elmaz is niet de braafste van de familie geweest. Het was vroeger altijd al een etter voor z'n broer en zus, die hij tot op vandaag nog steeds haat. Elmaz is redelijk snel jaloers en kan heel vaak boos uit de hoek komen. Het is een nijdig persoon en redelijk sluw. Hij smeed graag plannetjes en bedot heel graag.
Familie van (eventueel): Roxan, Dizn
Bevriend met: /
Heeft hekel aan: Roxan, Dizn
Geschiedenis: Elmaz is samen met z'n moeder weggelopen, toen z'n pa stierf. Elmaz heeft z'n moeder onder Imperiovloek gedood. Daarvan verdenkt hij Roxan. Hij weet beter..

Ryan
Berichten: 7
Lid geworden op: ma feb 27, 2006 7:12 pm

Bericht door Ryan » ma feb 27, 2006 7:35 pm

Afbeelding

Naam: Ryan Morter
Geboortedatum: 07-12-1979
Bloedsoort: Fullblood
Vroegere afdeling op Zweinstein:
Slytherin
Uiterlijk: Kort, bruin rossig haar wat naar voren valt, grijze ogen en is pezig en mager, wel erg groot zodat hij toch imponerend overkomt.
Karakter: Eigenwijs en behoorlijk betweterig, heeft een hekel aan Mudbloods en Halfbloods en maakt daar absoluut geen geheim van. Is een expert op het gebied van bezweringen maar is op de andere gebieden ook zeker niet onbekend... is een beetje een zonderling maar zeker geen doetje. Heeft een hekel aan zijn vader, die er vandoor ging met een halfblood... wat zijn moeder zo geraakt heeft dat zij het verdriet niet kon verdragen en stierf.
Familie van (eventueel): Mitch
Bevriend met: Heeft geen vrienden, hoewel hij Sarah erg leuk vind. En verder gaat hij veel om met Olivier en Mitch..
Heeft hekel aan: Mensen die hem vertellen wat ie moet doen en heeft eigenlijk over het algemeen gewoon een hekel aan mensen.
Geschiedenis: Hij wilde er absoluut niet voor uitkomen dat hij een oogje heeft voor Sarah, dan als hij het het minst verwacht komt hij erachter dat zij een halfbloed is. Dit vind hij onacceptabel, maar dan komt hij onder een imperius-vloek te staan en komt er alsnog voor uit maar hij is nu erg onzeker… heeft hij dit gedaan omdat hij haar moest meelokken of..

Samen met Olivier komt hij erachter dat Lauren is vermoord, Ryan komt in het hospitaal te liggen als hij Sarah moet redden uit het brandende cafe. Ze moeten als ze uit het hospitaal komen een amulet vinden en ze leren dat de Cheesemakers (een oude familie die uit Sado komt) die misschien hebben. Ze gaan op onderzoek uit in de kaasfabriek en daar moeten ze uiteindelijk een code kraken om een deur te openen.

Ryan leidt ze uiteindelijk allemaal naar een uitgang en houdt de inferi op een afstand. Als iedereen beelden uit zijn verleden krijgt te zien moet hij toezien dat Sarah zo gekwelt wordt door haar verleden dat ze zelfmoord wilt plegen.


(Ik moest eventjes weg, ik maak deze geschiedenis nog af) geupdate op 27 Maart
Laatst gewijzigd door Ryan op ma mar 27, 2006 3:36 pm, 2 keer totaal gewijzigd.
Ryan Morter - Fullblood

Klik!

Mitch
Berichten: 7
Lid geworden op: ma feb 27, 2006 11:11 pm

Bericht door Mitch » ma feb 27, 2006 11:38 pm

Afbeelding

Naam: Mitch Leith

Geboortedatum: 19 mei 1981

bloedsoort: fullblood

Vroegere afdeling op zweinstein: Huffelpuf

Uiterlijk: Mitch is 1 meter 89 lang , heeft honingblond korthaar , blauwe ogen , Heeft een licht gebruinde huid en is sportief gebouwd.

karakter: Mitch is een avontuurlijke , sportieve jongen die alles uitgeprobeert wil hebben, Hij is af en toe erg koppig en af en toe onhandig. Maar maak hem niet kwaad, want dan kan hij fel reageren

Familie van (eventueel): Ryan, Olivier, Will, Thorn, Aisha en Gaia

Bevriend met: Hij kent nog niemand erg goed. Is tot nu toe het meeste omgegaan met Olivier, Ryan en Linda

Heeft Hekel aan: mensen die andere mensen beoordelen, puur op hun bloedsoort.

Geschiedenis: Op zijn 16 de toen hij op zweinstein zat , zijn zijn ouders omgekomen bij een bizar ongeluk. Na school is hij gaan rondzwerven , en hij heeft al veel gezien , Hij is net terug van een reis door egypte waar hij in verschillende tombes op schatten jacht is geweest , nadat hij terug was van zijn reis , heeft hij in Londen in een klein boekwinkeltje en boek gevonden waar de legende , van de amuletten , van Sado in staat. Omdat hem dat wel een leuk nieuw avontuur lijkt , om deze te vinden is hij dus naar in Sado gegaan , Waar tevens een vere familielid van hem zou wonen. Hij is er dus tien dagen geleden achter gekomen, dat hij is geadopteert en dat de mensen die hij als zijn ouders zag, niet zijn biologische ouders zijn.Hij is er achter gekomen, dat zowel Ryan als Olivier familie van hem is, wat dus ook de reden is dat hij ter adoptie is afgestaan, hij zit nog steeds, een moment af te wachten om hen dit te vertellen.
Laatst gewijzigd door Mitch op vr mar 17, 2006 1:46 pm, 3 keer totaal gewijzigd.
Zal de waarheid ooit verteld worden?

Helena
Berichten: 52
Lid geworden op: di jan 24, 2006 3:46 pm

Re: Profiel

Bericht door Helena » ma feb 27, 2006 11:54 pm

Zijn die jaartallen wel handig? :P Is dag en maand niet genoeg?

Afbeelding

Naam: Grace Portman
Geboortedatum: 20 april 1960
Bloedsoort: Volbloed
Vroegere afdeling op Zweinstein: Slytherin
Uiterlijk: Grace is 1m65 groot en slank, behalve rond haar achterwerk, omdat ze de laatste jaren tegen haar zin veel kaas heeft moeten eten... Ze heeft bruin, sluik haar dat over haar schouders komt, een spits gezicht dat uitgehold lijkt en waar het venijn van afstraalt en grote bruine ogen. Ze draagt ALTIJD Tovenaarskledij en mantels.
Karakter: Grace is... erg. Liefde kent ze niet. Hoe meer leedvermaak in haar leefwereldje, hoe beter, anders kan ze niet leven, vandaar dat "Een dag niet getreiterd, is een dag niet geleefd!" haar motto is. Ze houdt ervan mensen het bloed onder de nagels te halen en steekt het nu niet bepaald weg dat ze graag in het gezelschap van het mannelijke geslacht is, en mits ze nooit geleerd heeft wat 'houden van' is, moet je zelf je conclusies maar trekken... Een moord plegen is voor haar equivalent aan een mier doodtrappen. Grace is gewoon erg gemeen en heeft geen geduld. Ze heeft ook een beetje last van kapsones en wilt zich overal mee moeien zoalng ze vindt dat ze er belang bij heeft.
Familie van (eventueel): Thorn is haar zoon (die ze eventjes vermoord heeft) uit een buitenechtelijke relatie met Will Cheesemaker, en Sarah en Lana zijn haar dochters (waarvan ze de laatste ook zomaar eventjes vermoord heeft) uit haar eerste huwelijk met Mike Burns.
Bevriend met: Zichzelf
Heeft hekel aan: Kaas, verraders en bloedbesmeurden. Iedereen dus. Alleen voor de KDV heeft ze een héél klein beetje sympathie.
Geschiedenis: Grace d'r leven is niet echt interessant geweest voor de normaal ingestelde mens, hoewel ze toch de oorzaak is van een groot deel van de familieproblemen in Sado. Op haar 18de had ze 3/4 van de jongens van Hogwarts versleten om het eventjes sterk uit te drukken en trouwde ze met Nico. Maar uiteindelijk zijn ze voor lange tijd uit mekaar gegaan en niet veel later leerde Grace Mike Burns kennen. Grace haalde haar vrouwelijke charmes boven en Mike liep er regelrecht in, waarna ze bij hem introk, drie maanden later trouwde ondanks haar lopend huwelijk met Nico en twee dochters baarde, Sarah en Lana. Ze moesten verhuizen omwille van de dreigementen die boven het gezin hingen, en Grace vertelde Mike dat ze hem haatte, de kinderen haatte, dat ze een Volbloed was en ze het beu was zich als Halfbloed te gedragen en zo behandeld te worden, aangezien ze hem had wijsgemaakt dat ze een Halfbloed was. Maar eigenlijk zei ze dat om het in te kleden, want ze was Mike gewoon beu. Hij had haar toch niets nieuws en verrassends meer te bieden. Mike was gewoon versleten.
Dus trok ze weg en ging Grace op zoek naar vers vlees, wat ze een week later vond. Dat vers vlees droeg de naam Will Cheesemaker. Hij was een Volbloed en dat stond haar al meer aan. En aangezien ze het beu was om het brave meisje uit te hangen, dreigde ze dat ze z'n huidige vrouw Jessica en hun twee dochters, Aïsha en Gaia, zou vermoorden als hij niet met haar mee zou gaan. Will gehoorzaamde niet, dus Jessica moest het loodje maar leggen en zo kreeg ze wat ze wou. Daarna baarde ze ook nog een zoon, Thorn.
Jarenlang bleef Grace bij Will en Thorn in de kaasfabriek wonen, waar ze haar verlangens maar moest doden met Will en kaas. Tot de toestand in Sado erger werd en om amuletten begon te draaien.
Grace schakelde Thorn in om Mike te chanteren. Hij moest z'n mond houden over de amuletten of Sarah en Lana zouden eraan gaan. Dat lukte dus. Grace vermoordde Thorn samen met Will (eigenlijk deed Will het, maar op haar commando) toen bleek dat hij de anderen hielp in de zoektocht naar de amuletten. Lana vermoordde ze gewoon omdat ze geen geduld had voor een ellenlang duel tussen Will en haar. Bovendien maakte ze er korte metten mee omdat ze Will niet zo erg vertrouwde. Grace heeft er geen idee van dat ze beiden terug leven, aangezien ze al het gedoe achter de amuletten niet echt doorheeft en niet bij de herrijzenis aanwezig was. Haar afwezigheid was de schuld van Will, die haar verraden heeft en samen met de andere bewoners van Sado een aanval op haar gepleegd had.
Maar nu is Nico (die eerste man waarmee ze trouwde, ja) haar komen redden en woont Grace terug bij haar. maar Grace zint momenteel op wraak op de Cheesemakers, en dan vooral op Will.
Laatst gewijzigd door Helena op ma apr 03, 2006 10:16 pm, 3 keer totaal gewijzigd.

Roxan
Berichten: 3
Lid geworden op: di feb 28, 2006 9:51 am

Bericht door Roxan » di feb 28, 2006 10:39 am

Afbeelding

Naam: Roxan Ravogn
Geboortedatum: 19 mei 1989
Bloedsoort: Mudblood
Vroegere afdeling op Zweinstein: Griffoendor
Uiterlijk: Ze is, net als haar broers, mager met bruin haar, wat een klein beetje krult. Haar haar komt een stuk over haar schouders en ze heeft blauwe-grijze ogen. Ze draagt meestal donkere gewaden. Ze is van gemiddelde lengte en ze heeft een heel klein beetje een getinte bruine huidskleur.
Karakter: Roxan is erg vriendelijk, vooral tegen mensen die ze kent of van haar eigen bloedsoort zijn. Van andere bloedsoorten, vooral van fullbloods (halfbloods vallen wel mee) moet ze niet veel hebben. Meestal is ze erg stil, maar ze kan ineens dingen die je niet van haar zou verwachten. Ze denkt veel na over dingen die ze doet, maar meestal heeft het gevolg dat het toch anders gaat dan de bedoeling was. Haar gevoelens voor iets of iemand zal ze niet heel gauw laten merken, of ze moet iemand erg goed kennen. Vanbinnen is ze eigenlijk een erg gevoelig meisje.
In de meeste opzichten lijkt ze op haar broer, Dizn. Op Elmaz lijkt ze iets minder, aangezien die ook van een andere vader is. Ze wil ook liever niet op hem lijken, omdat ze samen al het een en ander meegemaakt hebben waar ze liever niet aan denkt.
Familie van (eventueel): Dizn, Elmaz
Bevriend met: Dizn, Aisha, Gaia, Milosh, Mara, (Lana)
Heeft hekel aan: Elmaz, Olivier, Ryan, Grace, Will en Mike kan ze niet uitstaan.
Geschiedenis: Roxan leefde de eerste jaren van haar leven in een huisje buiten Sado. Ze is het laatste kind, want ze heeft nog 2 grotere broers: Dizn en Elmaz. Dizn en Roxan zijn van dezelfde vader en moeder. Elmaz is van dezelfde moeder met een andere vader. Eigenlijk is Elmaz dus hun halfbroer, hij is ook de oudste. Ze leefden wel altijd met z’n drieën in een gezin. Dat ging niet altijd goed. Meestal had ze ruzie met Elmaz. Het kwam dan op een keer ook zover dat ze boven het bos een groene lichtflits uit zag komen, nadat Elmaz met hun moeder was weggelopen. Roxan sprintte het bos in en vond haar moeder op de grond. Dood. Elmaz stond ernaast, hij had de vloek uitgesproken onder Imperio. Roxan had zich omgedraaid en was terug naar huis gelopen, niet-snappend wat ze gezien had. Sindsdien verdenkt Elmaz haar van die moord, maar hij weet beter.

Terug thuisgekomen was het haar te veel. Ze pakte haar spullen en liep weg. Doordat ze een briefje achtergelaten had, wist Dizn dat ze weggelopen was. Roxan liep Sado in en trok bij haar oma in, alleen in de vakanties, want ondertussen zat ze ook nog op Hogwarts. Ze zag Dizn nooit meer. (Hij ging bij z’n andere opa en oma wonen omdat zijn vader om nog-onbekende-redenen gestorven was) Zo ging het tijden door, tot Roxan van Hogwarts af was en op zichzelf ging wonen.

Het conflict in Sado werd ondertussen erger. Ze kregen een nieuwe opdracht van de KdV, die was verschenen nadat Roxan en Lana een hele laan vol mudbloodlijken hadden doorgelopen. Na het zoeken van het eerste amulet, in de fabriek, vertelde Roxan Dizn waar ze achter was gekomen nadat hij in het dorp kwam wonen. Ze waren familie.

Maar Elmaz kwam er ook weer tussen. Hij, die nog steeds de schuld van het overlijden van z’n moeder op Roxan stak, probeerde Roxan Dizn te laten vermoorden onder Imperio, zodat hun zouden voelen wat hij al jarenlang voelde. Dit lukte echter niet, omdat er Priori Incantatam optrad. De toverstokken van Roxan en Dizn bevatten dezelfde kern en daarom is het bijna onmogelijk elkaar daarmee te vermoorden. Tot Elmaz’ grote spijt lukte de poging dus niet. Hij verdween, maar zal spoedig weer terugkomen…
Laatst gewijzigd door Roxan op za jun 17, 2006 8:08 am, 2 keer totaal gewijzigd.

Gast

Bericht door Gast » di feb 28, 2006 4:22 pm

Afbeelding

Naam: Mara Brandt
Geboortedatum: 12 juni 1986
Bloedsoort: Mudblood
Vroegere afdeling op Zweinstein: Huffelpuf
Uiterlijk: Lang donkerblond haar tot aan haar middel, bruin/groene ogen, lichte huidskleur. Ze draagt altijd een spijkerbroek, een sweater en makkelijke schoenen. Ze is slank.
Karakter: Ze is heel erg eigenwijs. Ze onthoudt dingen heel erg goed. Ze is best wantrouwig en ziet overal wat achter. Ze is wel intelligent en kan situaties goed overzien. Zelf is ze heel erg betrouwbaar, ze heeft een gloeiende hekel aan roddelen en vertelt nooit dingen door. Ze heeft niet veel vrienden, maar de vrienden die ze heeft zijn ook échte vrienden.
Familie van (eventueel): Niemand
Bevriend met: Linda, Roxan
Heeft hekel aan: Dat ze nooit ergens bij hoort, dat ze wordt gehaat omdat ze Mudblood is
Geschiedenis: Ze heeft jarenlang in Schotland gewoond en is naar Zweinstein geweest. Toen ze dat had afgemaakt had ze totaal geen zin om een baan te nemen, tot grote teleurstelling van haar vader en moeder, en begon rond te reizen. Ze is al op veel plekken geweest en is uiteindelijk terechtgekomen in Sado. Ze heeft nu nauwelijks contact met haar ouders en broertje. Ze heeft altijd afgezonderd geleefd van veel mensen omdat ze mudblood is, en is daarom rond gaan reizen om weg te blijven van plekken met veel volbloeden. In Sado is ze een groep mensen gevolgd de Kaasfabriek in en is met hen verder gegaan vlak voor de trap. Toen ze uit de Kaasfabriek kwamen werd ze opgesloten en ze is lange tijd later ontsnapt.


Ehm... Ik weet niet eens meer WIE ik het stuurde, maar ik heb ooit is iemand gePBt wat Mara's geboortedatum is maar ben het vergeten. Kan die persoon me dat aub vertellen?? ^^

Selene
Berichten: 23
Lid geworden op: di feb 28, 2006 5:58 pm

Bericht door Selene » di feb 28, 2006 6:57 pm

Afbeelding

Naam: Linda Brezing
Geboortedatum: 28 april 1986
Bloedsoort: Fullblood
Vroegere afdeling op Zweinstein: Slytherin
Uiterlijk: Lang, bruin haar tot ergens halverwege haar rug, meestal in een staart. Linda is niet zo groot, ongeveer 1,65. Ze heeft bruine ogen
en een normaal figuur. Ze draagt vaak laarzen met hakken (geen
naaldhakken, maar brede hakken) van ongeveer 2 cm. zodat ze wat groter lijkt.
Karakter: Ondanks dat ze een fullblood is, heeft ze geen hekel aan mudbloods. Ze kan wel behoorlijk bitcherig zijn als je haar irriteert of als ze iemand niet mag. Tegen de personen die ze wel mag, doet ze wel aardig, hoewel ze af en toe wel flinke uitbarstingen heeft, waar ze later vaak spijt van krijgt. Tegen personen die ze nodig heeft doet ze altijd poeslief, hoe erg ze zich ook aan hen irriteert, en dat werpt vaak zijn vruchten af. Als je echt met haar bevriend bent, kun je haar wel vertrouwen, geheimen en dergelijke zal ze nooit doorvertellen. Zelf vertrouwt ze niet zo snel iemand, argwaan is al snel opgewekt bij haar en niet altijd onterecht.
Familie van (eventueel): Niemand (in Sado tenminste)
Bevriend met: Met Mara, maar goede vrienden heeft ze nog niet echt...
Heeft hekel aan: Goeje vraag volgende ^^
Geschiedenis: Toen haar ouders besloten te scheiden op haar 16e (een paar maanden voor ze 17 werd) is ze boos van huis weggelopen en op zichzelf gaan wonen in een klein dorpje. Ze heeft haar school toen nog afgemaakt en kwam dus alleen in de vakanties in het dorpje. Toen ze van school af was ging ze dus helemaal in het dorpje wonen, maar toen kreeg ze er een hekel aan en aan de inwoners. Toen is ze naar Sado verhuisd. Ze heeft al die tijd geen contact meer met haar ouders gehad, maar wel met haar 3 jaar jongere broertje.

Syll
Admin
Berichten: 134
Lid geworden op: di jan 24, 2006 3:40 pm

Bericht door Syll » ma mar 27, 2006 1:55 pm

Afbeelding

Naam: Olivier de Volbloed (vroeger: Cheesemaker)
Geboortedatum: 08-08-1983
Bloedsoort: Volbloed
Vroegere afdeling op Zweinstein: Zwadderich
Uiterlijk: Olivier heeft halflang bruin haar. Hij is een stevige man en is ongeveer 1.85m lang. Hij heeft bruine ogen. Hij ziet er een beetje verwilderd uit omdat hij de laatste tijd weinig tijd aan zichzelf heeft besteedt.
Karakter: Olivier is iemand die duidelijk laat blijken dat hij tegen alles wat niet 'puur' is. Het gaat zover dat hij zelfs zijn naam ooit heeft laten veranderen in 'Volbloed'. Vreemd genoeg heeft hij wel een vriendin die halfbloed is, maar dat komt omdat ze daar pas later zijn achtergekomen. Hij heeft haar toch geaccepteerd als 'één van hen'. Olivier heeft altijd een grote mond, maar stiekem heeft hij toch een klein hartje.
Familie van (eventueel): Kleinzoon van de KdV en QdV, oom Will en zijn nichtjes Gaia en Aisha.
Bevriend met: Sarah, en een klein beetje met Ryan.
Heeft hekel aan: Alle bloedbesmeurden behalve Sarah.
Geschiedenis:Olivier is toen hij klein was zijn ouders kwijtgeraakt, die zijn vermoord door de ouders van Milosh. Zijn opa en oma hebben hem toen opgevoed, maar toen hij groter was zijn ook zij vertrokken. Olivier is altijd bevriend geweest met Sarah, en was in de veronderstelling dat ze een Volbloed was. Later is gebleken dat dat niet zo is, maar hij steunt haar nog steeds. Een tijdje terug zijn zijn oom en zijn nichtjes teruggekeerd naar het dorp, en ook zijn opa en oma, de Koning en Koningin der Volbloeden zijn weer terug. Olivier doet er nu alles aan om de bloedbesmeurden uit de weg te ruimen en het hart van Sarah te verroveren.


Afbeelding

Naam: Mike Burns
Geboortedatum: 13-04-1958
Bloedsoort: Halfbloed
Vroegere afdeling op Zweinstein: Ravenklauw
Uiterlijk: Mike is vrij mager, heeft bruin-grijs haar, heeft een spitse kin en draagt een brilletje. Hij zorgt dat hij altijd goed gekleed gaat en zijn haar zal nooit ongekamd zijn.
Karakter: Mike is een rustige man, die niet in het middelpunt van de belangstelling wil staan. Hij is een beetje onzeker, door een aantal mislukte relaties een aantal eenzame jaren. Hij twijfelt altijd of hij de dingen wel goed aanpakt. Als je je emoties even kwijt wilt kun je altijd bij hem terecht. Het belangrijkste in zijn leven zijn nu zijn dochters. Hij wil dat zij gelukkig worden.
Familie van (eventueel): Lana en Sarah zijn zijn dochters. De Koning en Koningin der Halfbloeden zijn zijn ouders.
Bevriend met: Niemand, hij is de laatste jaren erg eenzaam geweest.
Heeft hekel aan: Hij kan niet zo goed opschieten met Roxan, net als andersom. Een grote hekel heeft hij aan zijn ex-vrouw Grace.
Geschiedenis:Een lange tijd geleden was hij verliefd op de vriendin van zijn broer (Christine), maar wilde niet tussen hen in gaan staan. Na zijn dood trokken hij en Christine naar elkaar toe. Na een tijdje besloten ze dat het beter was als ze elkaar niet meer zagen en Christine vertrok. Mike kreeg een relatie met Grace en ze kregen samen twee kinderen. Maar toen ze werden beschuldigd van de dood van hun buren waren ze genoodzaakt te verhuizen naar een ander dorp. Grace vertelde hem dat ze een volbloed was en dat ze het zat was te lijden onder de nadelen van halfbloed zijn. Ze vertrok. Mike kon niet voor de pas geboren baby Lana zorgen en moest haar naar een weeshuis brengen. Na een aantal jaren vertrok ook Sarah omdat ze terugwilde naar haar vrienden.
Weer een aantal jaren later trok Mike terug naar Sado, omdat hij geruchten hoorde over de KdV, hij was bang dat zijn dochter in gevaar was. Toen ontmoette hij ook onverwachts zijn dochter Lana, die hij alleen herkende van foto's van het weeshuis. Helaas ontmoette hij ook Grace weer, en ze chanteerde hem. Uiteindelijk vertelde Mike zijn dochters de waarheid over hun moeder; Dat ze niet dood was, maar niets om hen gaf.


Afbeelding

Naam: Will Cheesemaker
Geboortedatum: 22-09-1964
Bloedsoort: Volbloed
Vroegere afdeling op Zweinstein: Huffelpuf
Uiterlijk: Will is ondanks dat hij niet veel eet niet erg mager (dankzij de kaas, die eet hij wel :P). Hij ziet er heel erg onverzorgd uit. Hij heeft oude kleren, heeft een baard en redelijk lang, warrig, donkergrijs haar.
Karakter: Vroeger was Will altijd een vrolijk persoon die met iedereen goed op kon schieten en nog best knap was. Hij kreeg het voor elkaar dat Jessica op hem verliefd werd, waar zijn vriend niet erg blij mee was en waarschijnlijk meerdere mensen niet. Hij stak veel tijd en energie in zijn kaasfabriek en wilde er een grote onderneming van maken. Totdat Grace op zijn pad kwam. Naarmate hij langer werd gechanteerd door Grace veranderde deze levensgenietende man in een treurige, slecht uitziende man die maar weinig zegt. Will is altijd erg koppig geweest, wat hij zelf niet wil toegeven. Maar waar heeft zijn dochter Aisha die genen anders vandaan? Haar moeder was het niet..
Familie van (eventueel): Zijn ouders zijn de Koning en Koningin der Volbloeden. Olivier is de zoon van zijn broer. Aisha en Gaia zijn zijn kinderen.
Bevriend met: Niemand, hij mocht het huis nooit uit van Grace.
Heeft hekel aan: Grace en zijn vader.
Geschiedenis: Will was gelukkig met Jessica en kreeg twee kinderen. Toen begon Grace hem te chanteren en zijn vrouw werd vermoord. Ze dwong hem om bij haar in te trekken en hij moest zijn kinderen achterlaten bij hun oma. Samen kregen Will en Grace een kind, Thorn. Na jaren dacht Will Grace eindelijk te kunnen verslaan. Maar ze is door iemand gered. Nu is hij als de dood dat ze hem en zijn kinderen wat aan zal doen.
Laatst gewijzigd door Syll op zo apr 02, 2006 10:57 am, 1 keer totaal gewijzigd.

Mairi
Berichten: 18
Lid geworden op: do feb 02, 2006 5:10 pm

Bericht door Mairi » zo apr 02, 2006 10:38 am

Afbeelding

Naam: Aisha Cheesemaker
Geboortedatum: 13-04-1984
Bloedsoort: Halfbloed
Vroegere afdeling op Zweinstein: Huffelpuf
Uiterlijk: De haarkleur van Aisha is een beetje een aparte kleur. In het zonlicht is het rood, maar daar buiten is het eigelijk meer bruin. Het is halflang van lengte en wordt meestal in een simpel staartje gedragen. Aisha is vrij bleek van huidskleur en heeft grijs/blauwe ogen. Doordat ze klein en tenger is en haar ogen vaak een zachte uitdrukking hebben, oogt ze een beetje verlegen.
Karakter: Aisha is vriendelijk (behalve tegen Will en Oliebol) en intelligent en was altijd erg verlegen. Maar nu ze in Sado woont wordt dat veel minder en is ze een flapuit, die haar emoties niet zo makkelijk onder bedwang kan houden. Ze wordt nogal eens kwaad. Verder heeft ze nogal eens de neiging mensen meteen te beschuldigen van dingen, terwijl ze niet eens weet of ze waar zijn. Ook is ze eigenwijs en behulpzaam. Haar paranoide gedachten zo nu en dan komen doordat ze in Sado woont. En ze komt soms wat triest over.
Familie van (eventueel): Gaia, Will, Thorn, Olivier, Mitch
Bevriend met: Gaia, Roxan, Dizn
Heeft hekel aan: Olivier, leugens, Olivier, zichzelf nadat ze Mike heeft "vermoordt", Olivier
Geschiedenis: Als heel klein meisje had Aisha een heel gelukkig leventje. Toen haar jongere zusje Gaia geboren werd, was ze ook dolblij. Maar de tijden keerden. Aisha's moeder werd vermoordt en haar vader bracht hen bij hun oma en liet zich nooit meer zien. Aisha ging naar Zweinstein en leerde daar niet alleen veel van magie, maar ook over zichzelf. Na Zweinstein ging Aisha op zichzelf wonen. Later toen Gaia ook afgestudeerd was zijn ze samen in een appartementje gaan wonen. Helaas werden de tijden niet beter, aanslagen werden gepleegd op plaatsen waar bloedverraders kwamen. Uit angst en hoop op iets beters verlieten de beide zussen het dorp en ze kwamen naar Sado. Maar nog voor ze in het dorp zelf waren, ontdekten ze dat dit ook niet alles was.
En toen onmoetten ze na al die jaren, hun vader weer.

Helena
Berichten: 52
Lid geworden op: di jan 24, 2006 3:46 pm

Re: Profiel

Bericht door Helena » zo apr 02, 2006 10:59 pm

Afbeelding

Naam: Lana Burns
Geboortedatum: 19 juli 1988
Bloedsoort: Halfbloed
Vroegere afdeling op Zweinstein: Ravenklauw
Uiterlijk: Lana heeft bruin krullend haar dat reikt tot halverwege haar rug. Ze draagt het meestal los. Verder heeft ze grote bruine ogen. Lana heeft een huid die er zo bleek uitziet dat ze vaak wordt aanzien als "ernstig ziek geval", terwijl dat niet het geval is. Ze heeft een paar sproetjes op haar gezicht, vooral op haar neus. Haar neus is nogal smal en wipperig en haar gezicht is over het algemeen wel smal. Ze is ongeveer 1m70 groot en heeft een normaal figuur. Door de huidige toestanden ziet Lana er wel minder gezond uit, en dat is vooral te zien aan haar magere gezicht.
Karakter: Wel, ze wás een stil en verlegen meisje, tot de situatie in Sado drastisch uit de hand begon te lopen.
Nu is Lana dat niet meer zo. Als ze iets te zeggen heeft, dan zegt ze het ook wel, soms niet nadenkend bij de risico's ervan. Af en toe komt haar oude karakter wel terug boven. Lana is een vriendelijke meid die absoluut tegen onrechtvaardigheid is. Ze is een doorzetter en een klein vechtertje: als ze iets wilt, dan is ze vastbesloten en gaat ze er volledig voor om haar doel te bereiken, ook al moet ze daar anderen met pijn in haar hart mee kwetsen als het echt niet anders kan. Ze helpt ook graag anderen in problemen, vooral degenen waar ze veel om geeft of die het echt nodig hebben. Lana's zwakke punt is dat ze vlug bang en bezorgd is om anderen, vooral om degenen waar ze van houdt.
Als haar iets op de zenuwen werkt of als ze kwaad is, merk je dat wel vlug: ze laat dat ofwel merken, ofwel doet ze dan onnatuurlijk kalm. Dat laatste zou je beter als een laatste waarschuwing zien: haar met rust laten en niet dreigen dus, of de bom zal ontploffen en dan is er van zelfbeheersing geen sprake meer. Lana kan soms enórm sarcastisch reageren of dingen zeggen waar ze meteen spijt van heeft.
Familie van (eventueel): Lana is de vier jaar jongere zus van Sarah. Haar ouders zijn Mike Burns en Grace nogwat. De Koning der Volbloeden (Marquis) en de Koningin der Volbloeden (Auriane) zijn haar grootouders langs vaders kant, hoewel Lana dat zelf nog niet weet.
Bevriend met: Echt bevriend is ze met Roxan en Milosh. Met Milosh heeft ze een relatie. De rest kent ze nog maar amper, daarom dat vriendschap met hen nog niet uit te sluiten is.
Heeft hekel aan: Alle Koningen en Koninginnen, met de KDV en de KDM op kop, puur en alleen omdat ze gewoon een afkeer heeft aan dat "heersertje spelen"-gedoe, Olivier, Thorn, Grace, Will... Dat is wat betreft personen. Wat betreft niet-personen heeft ze een hekel aan leugens en geheimen, en aan het minderwaardigheidskaartje dat aan haar en haar "soortgenoten" hangt.
Geschiedenis: Zowel haar moeder en vader waren allebei tovenaars. Lana was op haar zestiende verteld dat haar moeder na haar geboorte aan een zeldzame ziekte gestorven was en dat haar vader niet kon/wilde voor haar zorgen. Ze wist alleen niet waarom. Ze heeft ook tot haar zestiende in het weeshuis geleefd (wel ging ze sinds haar elfde elk jaar naar Hogwarts) en heeft haar ouders nooit gekend. Na het nieuws over haar ouders is ze naar het Noorden weggelopen uit woede en is nietsvermoedend in Sado gaan wonen. Daarna braken de toestanden in Sado uit die steeds erger en erger werden. Terwijl de situatie steeds erger werd, kreeg ze een relatie met Milosh en is haar vader Mike in het dorp gearriveerd. Die vertelde haar waarom Lana in het weeshuis gestopt was. Hun gezin was voortvluchtig omdat iedereen dacht dat 'Burns' de ouders van Olivier vermoord had en hij kon de zorgen niet alleen aan na de dood van hun moeder. Lana is ook te weten gekomen dat ze een oudere zus heeft, Sarah, die ook in hetzelfde dorp woont. Aanvankelijk kon Lana Sarah niet echt uitstaan omdat ze veel met Olivier en co. optrok, maar ze zijn steeds dichter naar mekaar gegroeid. Bovendien is Lana verloofd met Milosh. Sinds kort heeft Lana ook te horen gekregen dat haar moeder helemaal niet dood is, maar dat dat Grace is, de vrouw die niets om haar dochters gaf en puntje bij paaltje haar eigen dochter vermoord heeft, iets wat Lana nooit zal kunnen verkroppen. Ze heeft nu een grote angst dat ze zoals Grace is of zal zijn. Ze had haar moeder, of degene waarvan ze dacht dat het haar moeder was, altijd als haar grote voorbeeld gezien: iemand die hield van haar man en kinderen en gewoon gestorven is zonder er iets aan te kunnen doen... Niet iemand die hen in de steek liet...

Donovan
Berichten: 31
Lid geworden op: di jan 24, 2006 3:52 pm

Bericht door Donovan » ma apr 03, 2006 2:01 pm

Afbeelding

Naam: Gaia Cheesemaker
Geboortedatum: 10 November 1986
Bloedsoort: Halfbloed
Vroegere afdeling op Zweinstein: Ravenklauw
Uiterlijk: Gaia heeft een ietwat donkerdere haarkleur dan haar zus, de hare neigt meer naar donkerbruin. Ze ziet er de laatste tijd erg bleek uit en mager, hoewel ze altijd al erg tenger en klein is geweest.
Ze heeft olijfgroene ogen en maakt vaak een erg vermoeide indruk. Vaak draagt ze donkere gewaden die er sober en onopvallen uitzien, aangezien ze liever in de menigste wil opgeslorpt worden dan op te vallen.
Karakter: Gaia is een introvert persoon, hoewel ze dat in haar kinderperiode maar al te graag de aandacht van haar ouders opzich wou trekken, nu is die opgewektheid langzaam vervaagd en is ze altijd argwanend in bij zijn van nieuwe mensen. Ook is ze een tikkeltje afhankelijk van haar zus, aangezien ze zonder haar niet snel een keuze maakt.
Gaia is echter wel erg behulpzaam, vriendelijk en vergevingsgezind, als je aan Will denkt.
Familie van (eventueel): Will, Aïsha, Thorn, Mitch.
Bevriend met: Roxan, Dzin
Heeft hekel aan: Grace, kaas, de vele leugens die ze heeft moeten verwerken en het feit dat elke morgen als ze uit het raam kijkt tegen de schachten van de kaasfabriek moet aankijken.
Geschiedenis: Gaia heeft tot haar 5de een erg gelukkig en volmaakt leven geleid samen met haar zus en ouders. Vanaf het moment dat haar moeder stierf en Will zonder notie zijn koffers pakte, veranderde alles voor haar.
Al snel stelde Gaia's grootmoeder zich op als voogd en nam de meisjes mee naar haar dorp. Ze was nog te jong om goed te beseffen wat er aan de hand was en in welke situatie ze verkeerde. De verandering van haar woonplaats wiste een stuk van herinneringen weg.
Gaia heeft nooit een erg goede band gehad met haar grootmoeder, aangezien ze als kind erg gehecht was aan haar moeder en zich niet kon aanpassen aan een 'vervangouder'.
Later toen Aïsha naar school kon en zij achterbleef had ze wel de kans om enkele herinneringen op te halen. Als Gaia uiteindelijk aan Hogwarts mag beginnen besteed ze veel tijd aan het uitbreiden van haar kennis en was vastbesloten om een gelukkiger leven te leiden.
Niets is minder waar als de Volbloeden in haar dorp in opstand komen en erg extreme discriminatiewetten komen tegen alles wat geen zuivere generatieoorsprong heeft.
Er zat niets beters op dan te verhuizen naar Sado in de hoop daar rust te vinden.

Milosh

Bericht door Milosh » di apr 04, 2006 3:44 pm

Afbeelding

Naam: Milosh Brenfin.
Geboortedatum: 31 oktober 1986.
Bloedsoort: Halfblood.
Vroegere afdeling op Zweinstein: Ravenclaw.
Karakter: Milosh is meestal een zwijgzaam persoon, dat niet erg gewelddadig of onnadenkend is, tenzij hij er tot gedreven wordt. Het punt is, dat de omstandigheden in Sado niet normaal zijn. Hierdoor is Milosh meer open geworden, hoewel hij nog steeds zijn zwijgzame momenten heeft.
Milosh zal alles doen voor de personen van wie hij houdt. Hij heeft een groot verantwoordelijkheids gevoel (soms zelfs te groot), en is erg bezorgd om de mensen om wie hij geeft.
Uiterlijk: Milosh heeft bruin haar, dat ondertussen tot over zijn schouders reikt (daar hij al tijden geen tot weinig aandacht aan zichzelf heeft besteedt), en grijze ogen die meestal serieus de wereld inkijken. Hij is een tikkeltje bleek, en niet vreselijk lang te noemen.
Familie van: Roxan, Dizn, en Elmaz. (via zijn moeders kant)
Bevriend met: Lana natuurlijk, met Roxan kan hij ook wel opschieten, Dizn waarschijnlijk, en met zo ongeveer alle halfbloods/mudbloods wel, lijkt me.
Heeft hekel aan: Olivier, KdV, Mike, Elmaz, bovenal Grace, mensen die andere mensen 'minderwaardig' vinden (lees: de meeste van de purebloods).
Geschiedenis: Milosh zag in 1986 het levenslicht, niet wetende wat hij in de loop van de tijd allemaal mee zou maken. De eerste 5 jaar van zijn leven verliepen vrij rustig, totdat zijn vader er achter kwam dat zijn vrouw een mudblood was. Er begonnen echtelijke ruzies (die niet geheel zonder geweld gepaard gingen) te ontstaan, totdat Milosh's moeder door een onverklaarbaar ongeluk plotseling stierf. Sindsdien heeft de vader van Milosh zijn zoon haast continu de grond in gestampt. Milosh was opgelucht toen hij uiteindelijk de brief van Hogwarts kreeg.
De daarop volgende jaren bracht Milosh voornamelijk door op Hogwarts. In zijn derde jaar stierf zijn vader. Hij rouwde er weinig om. In zijn vijfde jaar werd hij prefect, in zijn zevende headboy. Bij de prefects e.d. leerde Milosh Lana kennen.
Na Hogwarts werkte Milosh een tijdje bij het Ministry, had het toen wel gezien, en ging weer in Sado wonen, in zijn ouderlijk huis. Dit was voordat de situatie met de purebloods e.d. uit de hand begon te lopen.
Er werden moorden gepleegd in Sado, er kwamen burgemeesterverkiezingen. Milosh werd gedwongen door de KdV om een moord te plegen, en dat deed hij zonder dat hij er iets aan kon doen. Hierna vertrok hij voor enige tijd uit Sado, om daarna weer terug te komen. Hetgeen wat hij gedaan heeft achtervolgt hem nog steeds.
Milosh vertelde Lana dat hij van haar houdt, maar daarna werd iedereen naar de treurwilg gelokt. De KdV vuurde de Avada Kedavra-curse op Sarah af, maar zij werd weggeduwd door Olivier, en de straal raakte Milosh. Milosh stierf. Lana en Sarah vermoordden daarna samen de KdV, en Milosh en de KdV 'ruilden' min of meer hun levens.
Daarna kregen ze dus de amulettenopdracht, en na een week of 2 gingen ze naar de fabriek. Daar biechtte Milosh op dat zijn ouders Oliviers ouders vermoord hadden, en dat hij de mudblood-amulet vervreemd had. Hierna kwamen Will en Grace aanzetten, en ze stelden een ultimatum: over 24 uur zou er iemand geofferd moeten worden.
Dat werd uiteindelijk dus Lana. Door toedoen van DP's Sectumsempra kon Will de Avada Kedavra-curse over Lana uitspreken, waardoor ze stierf. Milosh was er nogal kapot van.
De daarop volgende 2 weken gingen in een waas voorbij, maar uiteindelijk kwam Lana weer tot leven vanwege de vloek van Sado (hoewel het voor Milosh geen vloek was). Bij de treurwilg vroeg Milosh Lana ten huwelijk, en Lana zei ja. :')
Laatst gewijzigd door Milosh op zo jul 09, 2006 1:57 pm, 1 keer totaal gewijzigd.

Syll
Admin
Berichten: 134
Lid geworden op: di jan 24, 2006 3:40 pm

Bericht door Syll » vr jul 07, 2006 9:00 am

Ik zou ook nog graag de profielen zien van de KdH, QdH, QdM, KdV en QdV....hebben we net bedacht :P

Dus als jullie zo vriendelijk willen zijn :D

Plaats reactie