Samenvatting

Plaats reactie
Syll
Admin
Berichten: 134
Lid geworden op: di jan 24, 2006 3:40 pm

Samenvatting

Bericht door Syll » ma feb 27, 2006 11:57 am

Samenvattingen komen hier.

- Algemene Samenvatting
- Het verhaal van de Koningen en Koninginnen
- Burns - Brenfin - Cheesemaker (15 jaar geleden)
- Olivier - Ryan - Sarah
- Grace - Mike - Sarah - Lana
- Will - Grace - Jessica - Aisha - Gaia
- Milosh - Lana
- Dizn - Roxan - Elmaz
- Mitch

- vergeet ik er nog?
Laatst gewijzigd door Syll op do jul 06, 2006 7:34 pm, 3 keer totaal gewijzigd.

Syll
Admin
Berichten: 134
Lid geworden op: di jan 24, 2006 3:40 pm

Bericht door Syll » do jul 06, 2006 7:30 pm

Het Conflict van Sado - The Story so far (algemene samenvatting)

Het verhaal begon ongeveer 200 jaar geleden. Drie machtige koningen en koningen raakten allen hun koninkrijk kwijt nadat hun volkeren in opstand waren gekomen. Ze trokken zonder enige bezittingen door de heuvels van Schotland, tot ze elkaar tegenkwamen. Ze kwamen uit drie richtingen, en hun paden kwamen samen bij een enorme treurwilg die hen fascineerde.
Ze waren het er allemaal over eens; dit was voorbestemd. Samen stichtten ze een dorp niet ver van de bijzondere treurwilg. Het was één modderbloedpaar, één halfbloedpaar en een volbloedpaar. Alle drie de families kregen een amulet om hun gelijkheid te bevestigen. Ze beloofden vredig samen te leven en samen beslissingen te nemen.
Door een bezwering was het voor hen niet mogelijk iemand uit een andere familie te doden. Na een maand zou de vermoorde persoon weer tot leven komen, tenzij de drie amuletten werden samengebracht, waardoor bleek dat iedereen het er mee eens was dat deze persoon niet meer mocht leven.

Het dorp werd gesticht en werd steeds groter en groter, niet alleen door de gezinsuitbreiding, maar er kwamen ook families uit de omgeving wonen. Helaas bleek het ‘vredig samenleven’ al gauw lastiger dan gedacht. In de loop der tijd kwam er langzamerhand steeds meer onrust tussen de drie bloedsoorten. Uiteindelijk, zo’n 15 jaar geleden, gebeurde er iets dat de emmer later zou doen overlopen..

De familie Burns (halfbloed), de familie Cheesemaker (volbloed) en de familie Brenfin (modderbloed) woonden naast elkaar. Ieder van deze familie stamde af van één van de ‘oerfamilies’. Ze kregen ruzie doordat de volbloeden niet wilden dat hun kind (Olivier) speelde met de kinderen van de andere families (Sarah en Milosh). Uiteindelijk liep de ruzie uit de hand en werden de ouders van Olivier vermoord. Er werd vermoed dat de familie Burns dit had gedaan, en ze werden het dorp uitgejaagd door dreigementen.

Pas vijftien jaar na dit gebeuren liep het door deze situatie uit de hand. Eerst werd er een volbloed ontvoerd, en later werd een modderbloedje vermoord. Iedere keer werd er een boodschap achtergelaten: De koning der Volbloeden neemt wraak.
Hierdoor werd de band tussen de verschillende bloedsoorten nog slechter, iedereen was op zijn hoede.

De burgemeester kon de uit de hand lopende situatie niet meer aan, en besloot af te treden. Er zou een nieuwe burgemeester worden gekozen en er waren drie kandidaten: Isa, Lana en Olivier. Toen Olivier Lana en Isa samen zag, terwijl ze afspraken om samen te werken, vermoordde hij Isa en verdween daarna snel weer. Hij wilde het zo laten lijken dat Lana Isa had vermoord, maar Milosh, die op een afstandje stond, had Olivier gezien.

Ondertussen liep ook de situatie tussen de volbloeden een beetje uit de hand. Olivier en Ryan schreeuwde om het hardst dat ze alle bloedbesmeurden zouden uitroeien, totdat Sarah hen iets vertelde. Ze was helemaal geen volbloed, ze was een halfbloed.

Dan slaan de stoppen bij Olivier door. In een woede-uitbarsting wordt eindelijk duidelijk waarom hij zo’n hekel heeft aan de bloedbesmeurden, en specifiek aan Lana. Hij was er namelijk achtergekomen dat haar ouders zijn ouders hadden vermoord. Daarom had hij haar ook de schuld van de moord op Isa in de schoenen willen schuiven.

Dan worden er opnieuw twee bloedbesmeurden vermoord, waarbij opnieuw een briefje wordt achtergelaten met ‘de Koning der Volbloeden neemt wraak’. De lijken worden gevonden in het bos. Even later worden Olivier, Sarah en Lauren ontvoerd door de Koning der Volbloeden, die dan de Opa van Olivier blijkt te zijn (hij wil wraak nemen voor de moord op zijn zoon). Tegelijkertijd ontmoeten de anderen een paar nieuwe mensen; twee zusjes, Aisha en Gaia Cheesemaker, en een man die zich voorstelt als Mike. Dan omhelst hij Lana en blijkt haar vader te zijn.

De Koning der Volbloeden laat de volbloeden weer vrij, omdat hij een ingenieus plan heeft waar hij alle Sado-bewoners mee naar de treurwilg lokt, waar hij ze staat op te wachten. Ryan die niets meer van Sarah moest weten omdat ze een halfbloed bleek te zijn, lokt Sarah mee door te zeggen dat hij op haar verliefd is. Dit komt doordat hij onder de imperiusvloek van de KdV staat. Milosh wordt onder invloed van imperius naar de treurwilg geleid en hij neemt Mike mee, Roxan, Lana, Aisha en Gaia volgen een pad van lijken die door de KdV zijn opgehangen richting de treurwilg en Olivier, Mirella en Pleghm volgens Ryan en Sarah.

Als iedereen door de KdV gevangen is genomen wil hij wraak nemen op de familie Burns. De anderen weten dit nog niet, maar Sarah is ook een dochter van Mike. Hij wil beginnen met haar te vermoorden. Dit wordt echter verhinderd door Olivier en Mike, die haar net op tijd omver kunnen duwen, zodat de spreuk zijn doel mist. Maar dan wordt Milosh, die achter Sarah stond, geraakt en hij valt dood neer op de grond.

Lana, die ondertussen een relatie heeft met Milosh, is in alle staten en wil de KdV vermoorden. Mike probeert haar tegen te houden, maar dit komt hem duur te staan. Door een spreuk die Lana uit woede op hem afvuurt valt hij in het ravijn. Gelukkig kan hij zich nog net vastklampen en wordt hij net op tijd gered.

De zusjes Lana en Sarah worden dan kwaad en samen vermoorden ze de Koning der Volbloeden. Hierdoor wordt de oude bezwering van kracht; over een maand zal de KdV terug herrijzen als de amuletten niet worden samengebracht. De Sado-bewoners hebben een maand de tijd om alle amuletten te vinden.

Mike, Sarah en Lana gaan na dit hele gebeuren samen naar een café om rustig te praten. Mike legt alles uit. Hun moeder was jaren geleden overleden en het was voor Mike onmogelijk om voor twee kinderen te zorgen. Daarom had hij Lana naar een weeshuis gebracht en richtte al zijn aandacht op Sarah. Zij kreeg echter heimwee naar haar vrienden en Sado en wilde terug. Sarah zou intrekken bij de ouders van Lauren en zou zich voordoen als een volbloedje, zodat ze geen gevaar liep.
Over de ruzie die hij en zijn vrouw hadden met de familie Cheesemaker weet hij alleen te zeggen dat het met kleine dingen is begonnen, en hij niet weet wie de familie Cheesemaker heeft vermoord.

Mike zegt daarna dat hij naar het toilet moet, maar vlucht door het wc-raampje naar buiten om dan nog onbekende reden. Er ontstaat dan echter een brand in de toiletten en binnen de kortste keren staat het hele café in brand. Sarah en Lana proberen Mike te redden, niet wetend dat hij niet meer in het café is. Hij wordt ondertussen in elkaar geslagen door een onbekende en gevonden door Thorn. Als hij de rook ziet sleept hij Mike mee naar het café. Ook Olivier en Ryan komen op de rook af. Ze zijn nog geschrokken, want ze hebben Lauren net dood aangetroffen in haar huis toen ze haar het hele voorval wilde gaan vertellen. Ze is vermoord nadat de KdV haar had ontfutseld dat Sarah de dochter van Mike was.

Uiteindelijk komt iedereen levend uit de brand, maar ze moeten wel naar het SadoHospitaal. Sarah krijgt boodschappen van Lauren dat ze vooral de amuletten moeten gaan zoeken. Sarah doet dat uit wraak om haar familie en de dood van Lauren. Als iedereen twee weken later uit het ziekenhuis is wordt er een bijeenkomst georganiseerd bij Sarah thuis. Zij en Lana hebben in het SadoHospitaal de afgelopen weken wat onderzoek gedaan en zijn erachter gekomen dat de familie Cheesemaker een oude familie uit Sado was, en waarschijnlijk ook één van de oerfamilies. Aangezien er een oude kaasfabriek is van de familie Cheesemaker, aan de rand van Sado, gaan ze kijken of daar soms een amulet te vinden is.

Al gauw blijkt dat niet zo simpel. Ze worden achtervolgd door een vrouw die het hen lastig maakt. Ze worden allemaal bijna gedood wanneer ze in een kamer terechtkomen waar de muren op elkaar afkomen, maar weten nog net te ontsnappen door de vloer open te breken. Ze komen onderweg nog drie nieuwelingen tegen; Mitch, Linda en Mara. Zij waren hen gevolgd en kwamen door een gat aan de buitenkant van de fabriek bij de groep terecht.

Uiteindelijk gaan ze een hele bijzondere trap op; deze trap laat hen hun ergste herinneringen en diepste geheimen beleven. Sarah wordt zelfs zo erg beïnvloedt door deze trap dat ze van het dak wil springen, Olivier weet dit te voorkomen.

Milosh bekend als ze boven zijn ineens dat hij één van de drie amuletten heeft. Zijn ouders behoren namelijk ook tot één van de oerfamilies. Ze hadden hem echter opgedragen de amulet nooit af te geven. Maar de belangrijkste reden dat hij er niets van had verteld was het feit dat hij zich schaamde voor zijn ouders. Het waren namelijk niet de ouders van Lana en Sarah die de ouders van Olivier vermoordde, maar zijn ouders. Zij woonden langs deze twee families en waren de ruzie meer dan zat. Daarom hadden ze Olivier’s ouders vermoord, ook zodat de familie Burns zou worden weggejaagd. De ouders van Milosh zijn nu echter al jaren dood.

Dan komen via een andere trap ineens twee mensen naar boven. Het zijn de vader van Aisha en Gaia (Will) en een vrouw. Ze blijken de ouders te zijn van Thorn en komen hem straffen omdat hij de opdracht niet goed had uitgevoerd. Hij moest voorkomen dat ze opzoek zouden gaan naar de amulet. Thorn wordt door Will van het dak gegooid.

Grace sluit de rest op in een kamer. Ze kregen één dag de tijd om iemand uit te kiezen die ze wilden opofferen in ruil voor een amulet. Anders werden ze allemaal vermoord. Er wordt een zeer hevige discussie gehouden en uiteindelijk offert Lana zich op. Ze wordt vermoord en ze krijgen het tweede amulet. De dochters van Will zijn zeer teleurgesteld in hun vader, maar hij zegt het later allemaal te kunnen uitleggen.

Lana wordt twee dagen later begraven. Mike vlucht ineens van de begrafenis als hij Grace ziet, die gebaard dat hij niet mag zeggen wat hij wilde zeggen. Hij probeert te vluchten, maar wordt toch door Grace ontvoerd.

Sarah, die in één van de herinneringen op de trap had ontdekt dat Mike ook een amulet had vermoedt dat hij deze nu nog steeds heeft en daarom is ontvoerd. Op de laatste dag wordt er een spoedvergadering georganiseerd in een laatste poging de amulet nog te vinden. Dan komt Will plots binnen en zegt te weten waar Mike is. Ze gaan door een lange tunnel met allerlei hindernissen en uiteindelijk komen ze bij Grace en Mike. Grace gebruikt Mike als schild zodat ze haar niet kunnen ontvoeren.
Aisha besluit dat het algemeen belang voor het persoonlijk belang gaat en vermoord Mike plots. Grace wordt flink verminkt en ze grijpen het laatste amulet. In sneltreinvaart gaan ze terug richting de wilg en duwen de drie amuletten in de wilg. Ze wachten gespannen af als de laatste seconden wegtikken.
Tot hun verbazing gebeurd er niet niets, zoals verwacht, maar herrijzen plots de Koning der Volbloeden, Thorn, Lana en Mike. Zij waren alle vier afstammelingen van de oerfamilies, en door de bezwering kwamen ze weer tot leven.
Will verteld dat hij een nepamulet heeft gemaakt, zodat hij Thorn en Lana niet echt hoefde te vermoorden, want dat moest hij van Grace. Will werd al jaren ‘gevangen’ gehouden en werd al jaren gedwongen dingen te doen door Grace. Als hij dat niet deed zouden zijn dochters, net als zijn vrouw, worden vermoord.

Nu was hij echter bij haar wegegaan, maar het ging meteen mis. Aisha was verdwenen. Ze was ontvoerd. Will draait totaal door en wil zowel hem als Gaia vermoorden zodat ze terug naar hun moeder kunnen. Mike houdt hen echter tegen; Hij verteld dat hij ook door Grace is ‘gebruikt’. Hij verteld Sarah en Lana dan eindelijk de waarheid; hun moeder is niet dood, ze is bij hem weggegaan omdat ze er niet meer tegenkon dat ze werd behandeld als een halfbloedje, terwijl ze een volbloedje was.

Nu de opdracht met de amuletten is mislukt, blijkt dat ze een nieuwe opdracht zullen moeten doen. Alle koningen en koningen komen bij elkaar om een nieuwe opdracht te bedenken, en die opdracht wordt: Los het Mysterie van Sado op. Het enige wat ze weten is dat het iets te maken heeft met vredig en niet-vredig samenleven, en dat ze moeten beginnen te zoeken op het Ministerie…

Uiteindelijk als ze terug in het dorp zijn wordt Aisha teruggevonden, ze is gewond. Ze zegt dat niet Grace de ontvoerder was, maar een man. Will gelooft hier echter niks van en wil het liefst onderduiken om zijn dochters uit de klauwen van Grace te houden.

Sarah vind voor haar deur een baby die is afgeleverd door een onbekende vrouw, ze besluit er voor te zorgen. Dat wil ze samen met Ryan doen, die elkaar de liefde hebben verklaard. Olivier voelt zich bedrogen en wil zelfmoord plegen, dit doet hij uiteindelijk toch niet.

Twee dagen na dit gebeuren wordt er opnieuw een bijeenkomst gehouden; ditmaal voor overleg over de nieuwe opdracht. Ze willen dit keer zo vroeg mogelijk beginnen om eindelijk af te zijn van de opdrachten en de koningen en koninginnen. De vraag is of hiermee de rust in Sado zou wederkeren….

Syll
Admin
Berichten: 134
Lid geworden op: di jan 24, 2006 3:40 pm

Bericht door Syll » vr jul 21, 2006 1:41 pm

Burns - Brenfin - Cheesemaker (15 jaar geleden)

Ongeveer 15 jaar geleden woonden afstammelingen van de drie Oerfamilies naast elkaar: De familie Burns (Mike, Grace, Lana en Sarah)(halfbloed), de familie Brenfin (vader, moeder en Milosh)(modderbloed) en de familie Cheesemaker ( Klaus, Chantal en Olivier)(volbloed). Het begon met een ruzie tussen de familie Burns en de familie Cheesemaker. Bij de Cheesemaker's was een ruitje gebroken en daar werd de familie Burns van beschuldigd. De ruzie liep van kwaad tot erger.

De kinderen speelden ondertussen rustig met elkaar, Olivier ging regelmatig op 'bezoek' bij Milosh en Sarah. Hun ouders waren het daar echter niet mee eens. De vader van Milosh wilde niet meer dat Olivier bij Milosh kwam en ergerde zich dood aan de ruzie van de twee families. Hij dreigde dat hij er zelf voor zou zorgen dat hij geen last meer van hen had als Olivier nog één keer bij hen kwam. Toen dat gebeurde werden Klaus en Chantal door hem vermoord. De familie Burns kreeg daarvan de schuld omdat zij altijd ruzie hadden gehad met de Cheesemaker's en ze werden het dorp uitgejaagd.

Syll
Admin
Berichten: 134
Lid geworden op: di jan 24, 2006 3:40 pm

Bericht door Syll » vr jul 21, 2006 1:51 pm

Olivier - Sarah - Ryan

De vriendschap tussen Olivier en Sarah begon al toen ze klein waren, en nog niets van bloedsoorten afwisten. Ze speelden met elkaar in de tuin en hadden niets in de gaten van de ruzie van hun ouders. Nadat de familie van Sarah uit Sado was verjaagd hadden ze een aantal jaren geen contact meer, tot Olivier en Sarah elkaar terug tegenkwamen op Zweinstein. Ze werden terug bevriend en Olivier, die ondertussen wel een hoop wist over bloedsoorten, dacht dat Sarah een volbloed was. Na dat schooljaar maakte Sarah haar plan om terug te keren naar Sado en ze trok in bij Lauren, als volbloed.

De vriendschap werd door de jaren steeds beter en ook Ryan verscheen in beeld, nu waren ze met z'n vieren vrienden van elkaar. Toen de eerste moorden werden gepleegd en de Burgemeestersverkiezingen werden uitgeschreven verwaterde de vriendschap tussen Olivier en de rest een beetje doordat ze vonden dat hij veel te geheimzinnig deed. Uiteindelijk kwam er ruzie tussen Ryan en Olivier, Olivier beschuldigde Ryan ervan dat hij op halfbloedjes viel en Ryan verklaarde daarop dat hij nooit met zulke smerige mensen om zou gaan. Sarah, die ondertussen al een beetje verliefd was geworden op Ryan, brak daardoor en vertelde hen dat ze een halfbloed was. Uit eigen bescherming had ze altijd verkondigd een volbloed te zijn.

Ryan liep toen kwaad weg, Olivier bleef haar steunen. Later, toen Ryan onder Imperius stond, kustte hij haar, hij wist niet helemaal zeker of hij dat deed omdat hij Sarah moest meelokken naar de treurwilg. Ryan en Sarah groeide daarna toch steeds dichter naar elkaar, tot grote ergenis van Olivier die al jaren op Sarah verliefd was.

Toen ze uiteindelijk een relatie kregen barstte bij Olivier de bom en wilde hij zelfmoord plegen. Sarah kon hem daar nog net van weerhouden. Olivier blijft echter proberen om Sarah's hart te veroveren. Alleen negeert Sarah Olivier nu, maar Olivier zal niet zomaar opgeven...

Syll
Admin
Berichten: 134
Lid geworden op: di jan 24, 2006 3:40 pm

Bericht door Syll » vr jul 21, 2006 2:16 pm

Grace - Mike - Sarah - Lana

Nadat Christine, Mike's liefde, uit Sado was vertrokken ontmoette hij al gauw Grace. Ze waren een aantal jaren gelukkig en kregen eerst Sarah en toen Lana. Maar vlak na de geboorte van Lana werd de familie beschuldigd van de moord op Klaus en Chantal Cheesemaker en moesten ze vluchten naar een ander dorp.

Grace verkondigde toen dat ze weg ging. Ze verklaarde dat ze al die tijd verzwegen had dat ze een volbloed was en niet langer wilde 'lijden', doordat ze een halfbloed was, waar de ruzie met de Cheesemakers toch eigenlijk om ging. Mike bleef alleen achter met Sarah en Lana en moest Lana noodgedwongen naar een weeshuis brengen, hij kon niet voor twee kinderen zorgen en koos ervoor om al zijn aandacht aan één kind te besteden. Sarah ging enkele jaren later ook weg, omdat ze terugwilde naar haar vrienden en Mike bleef alleen achter.

Toen hij hoorde van een 'Koning der Volbloeden' wist hij meteen hoelaat het was en ging naar Sado toe om Sarah te beschermen. Wat hij niet had verwacht is dat hij Lana zou tegenkomen. Hij verteld haar dat hij haar had moeten afstaan omdat hun moeder dood was en hij daarom niet voor haar had kunnen zorgen.

Als ze later allemaal door de KdV gevangen worden genomen komt hij ook Sarah weer tegen. De KdV, de vader van Klaus, wil wraak nemen voor zijn zoon en schoondochter en wil de familie Burns vermoorden. Dit lukt hem echter niet en uiteindelijk vermoorden Sarah en Lana hem (tijdelijk). Mike verteld dan aan Lana en Sarah dat ze zussen zijn.

Als Lana zich opoffert voor een amulet is Mike erg teleurgesteld omdat hij graag nog vele jaren met haar had willen doorbrengen, maar later komt ze weer tot leven door de bezwering.

Dan verteld hij hen eindelijk de gehele waarheid; Dat Grace, de vrouw die er voor had gezorgd dat Lana stierf, hun moeder was. Dat ze weg was gegaan omdat ze walgde van haar eigen kinderen.
Lana begrijpt het uiteindelijk allemaal, maar Sarah negeert Mike voor alsnog.

Syll
Admin
Berichten: 134
Lid geworden op: di jan 24, 2006 3:40 pm

Bericht door Syll » vr jul 21, 2006 2:28 pm

Will - Grace - Jessica - Aisha - Gaia

Na Hogwarts trouwde Will met Jesssica, die eerder nog de vriendin was geweest van zijn vriend Marwan. Ze krijgen twee kinderen samen, Aisha en Gaia. Maar dan ontmoet hij Grace en ze wil hem dwingen om met haar mee te gaan. Ze dreigt met de dood van zijn vrouw Jessica.

Will gelooft er niet echt in, hoewel hij nog wel wat pogingen doet om Jessica zover te krijgen om uit Sado te vertrekken. Op een dag als hij terugkomt van de Kaasfabriek ligt Jessica dood in de woonkamer. Ze is vermoord door Will die onder imperio staat van zijn broer die onder imperio staat van Marwan, zijn oude schoolvriend die ook op Jessica verliefd was. Hij doet dit uit jaloezie. Maar Grace eist de moord op en zegt dat ze ook zijn dochters zal vermoorden als hij niet met haar meegaat. Will gaat dan overstag en laat Aisha en Gaia bij hun oma achter.Jarenlang leeft Will gedwongen bij Grace en ze krijgen ook een kind; Thorn.

Als de amulettenopdracht wordt gegeven aan de bewoners van Sado, doet Grace er alles aan om te voorkomen dat deze slaagt. Ze stuurt Thorn op Mike af om hem te dwingen niet te vertellen dat zij één van de amuletten heeft. Ook moet Thorn zorgen dat ze de andere amuletten ook niet vinden.

Zelf keert ze met Will terug naar de Kaasfabriek en daar verbergen ze zich. Als de bewoners van Sado naar de Kaasfabriek komen vermoord Will (onder dwang van Grace) Thorn, omdat hij de opdracht niet goed heeft volbracht.

Will ontmoet ook Aisha en Gaia daar weer en zegt hen dat hij weldra de waarheid aan hen kan vertellen, maar nu nog niet, aangezien Aisha en Gaia denken dat hij hun moeder heeft vermoord.Will vermoord Lana, opnieuw onder dwang van Grace, maar weet dat zowel Lana als Thorn weer tot leven zullen komen door de bezwering.

Als de laatste amulet nog niet gevonden is besluit Will de Sado'ers te helpen en zich niet langer tel aten chanteren door Grace, aangezien ze er bij moeten zijn als Lana, de KdV en Thorn terug tot leven komen. Hij heeft een amulet vervalst om te zorgen dat de opdracht zeker niet slaagt. Hij wijst hen de weg naar waar Grace zich heeft verborgen met Mike (die ze heeft ontvoerd) en het amulet. Net op tijd krijgen ze het laatste amulet te pakken en zo komen ze nog bij de treurwilg. Grace is dood, denkt hij.

Daar verteld Will de waarheid aan Aisha en Gaia, die nog niet helemaal overtuigd zijn. Bij de treurwilg blijkt ook nog dat Will de broer van de vader van Olivier was, en ze dus familie zijn. De Koning der Volbloeden is de opa van Aisha en Gaia, en daar zijn ze niet echt blij mee.

Dan wordt Aisha ontvoerd en Will krijgt meteen het gevoel dat Grace nog leeft en haar heeft ontvoerd. Grace leeft inderdaad nog, maar het is Marwan zijn schoolvriend die Aisha heeft ontvoerd.

Aisha wordt weer vrijgelaten, maar Will is absoluut zeker dat Grace wraak zal willen nemen en wil zijn dochters dan ook kosten wat het kost beschermen.
Laatst gewijzigd door Syll op vr jul 21, 2006 2:44 pm, 1 keer totaal gewijzigd.

Syll
Admin
Berichten: 134
Lid geworden op: di jan 24, 2006 3:40 pm

Bericht door Syll » vr jul 21, 2006 2:37 pm

Milosh - Lana

Milosh en Lana leren elkaar kennen op Zweinstein, wanneer Lana klassenoudste wordt (Milosh was al klassenoudste). Ze heeft allerlei dingen gehoord over dat hij erg op zichzelf was en weinig zelfbeheersing had, maar hij valt haar 100% mee. Op haar 16e besluit Lana, mede vanwege hem, om naar Sado te verhuizen. Twee jaar later breekt het conflict uit en worden er burgemeestersverkiezingen gehouden. Lana is een kandidaat en sluit een complot met Isa, ze werken samen om te zorgen dat Olivier geen burgemeester wordt. Olivier ziet hen echter samen overleggen en vermoord Isa en verdwijnt dan weer zodat Lana de schuld krijgt. Niemand gelooft Lana als ze verteld dat het Olivier was, behalve Milosh, die het had gezien.
Op een keer red Milosh haar ook nog van een hond die hen aanvalt, zelf raakt hij daarbij wel gewond. Als Lana's huis wordt verwoest biedt hij haar zelfs zijn huis aan.

Als Milosh uit Sado vertrekt omdat hij onder imperio een vriend heeft vermoord blijft Lana alleen achter. Maar als Milosh een briefje krijgt dat de oorlog in Sado gaat beginnen keert hij terug, bezorgd om Lana. Bij de terugkeer verklaren ze elkaar de liefde en kussen elkaar.

Het gaat een tijd goed, tot Milosh onder dwang van Thorn iets moet onthullen over de amullettenkwestie; hij had al een tijd een amulet maar was bang dat het werd gestolen. Lana is gekwetst omdat hij haar niet in vertrouwen nam. Ook verteld hij dat het zijn ouders waren die de ouders van Olivier hebben vermoord, en niet die van Lana. Hij heeft Lana dus eigenlijk voor niets laten lijden.

Uiteindelijk maken ze het weer goed, maar dan wordt Lana vermoord door Will en wordt hun relatie ruw verbroken. Milosh is diep ongelukkig. Gelukkig herrijst Lana twee weken later door de bezwering over de oerfamilies. Ze zijn beiden dolgelukkig en Milosh vraagt haar ten huwelijk, Lana stemt hier mee in.
Laatst gewijzigd door Syll op vr jul 21, 2006 3:12 pm, 5 keer totaal gewijzigd.

Syll
Admin
Berichten: 134
Lid geworden op: di jan 24, 2006 3:40 pm

Bericht door Syll » vr jul 21, 2006 2:40 pm

Mitch

Mitch is geadopteerd en zijn adoptie-ouders zijn later bij een bizar ongeluk om het leven gekomen. Als hij in Sado komt wonen ontdekt hij dingen over zijn echte familie. Zo blijkt dat de moeder van Ryan en de vader van Olivier zijn biologische ouders zijn. Omdat zij beiden een relatie hadden met iemand anders konden ze het kind niet samen opvoeden. Eerst hield de moeder van Ryan vol dat het het kind van haar en de vader van Ryan was, maar doordat het kind veel op de vader van Olivier leek kon ze dat leugen niet lang volhouden. Ze besloot het kind weg te geven aan een oude klasgenote van haar.

Plaats reactie